Rólunk

Vállalkozásunk fő tevékenysége villanyszerelés. Cégünk jogelődje 2001-ben alakult Bt. formában. A szakágazaton belül tűz- és vagyonvédelmi rendszerek tervezésével, telepítésével, kivitelezésével, szervízelésével, épületek, objektumok biztonságosabbá tételével foglalkozunk, beleértve a számítástechnikai és telekommunikációs berendezéseket is.

Célunk az emberélet és vagyonértékek megőrzése, biztonságosabbá tétele.

Közel két évtizdes szakmai tapasztalatunk és kiemelkedő minőségű munkánk eredményeképpen számos magyarországi közép- és nagyvállalattal állunk kapcsolatban.

2011. év végétől tevékenységeinket már Fire–Alarm GROUP Vagyonvédelmi Üzemeltető és Karbantartó Kft. név alatt folytattuk, mely a magasabb és gyorsuló igényekhez igazodott.

Fejlődésünknek köszönhetően mára a partnercégek száma folyamatos emelkedést mutat, lefedettségünk országos. A meglévő rendszerek bővítésére és korszerűsítésére, felkérések alapján javaslatot teszünk.

Kínálunk Önnek:

  • Tapasztalatot, megbízhatóságot: Felkészült és magasan képzett szakmai háttérrel rendelkező munkatársakat.
  • Garanciát, minőséget: Szolgáltatásainkra és termékeinkre egyaránt, a hatályos jogszabályok, valamint a szerződésben foglalt állásfoglalás alapján.

Amennyiben Ön már megálmodta irodájának, üzletének, üzemének korszerűsítését, felújítását, vagy biztonságosabbá tételét, cégünk komplex szolgáltatásival – tervezéstől a kivitelezésig, megfelelő szakmai háttérrel, szakembereink segítségével, XXI. századi technikával, szeretnénk további sikeres működéséhez hozzájárulni.